Blok na nože Classic Ikon Créme se 6 noži Wüsthof

Kód: 1090470602
20 379 Kč
Skladem (4 ks)
6dílná sada nožů Classic Ikon v bloku. Plně kované nože s ergonomickými rukojeťmi. Nově s nožem na chleba s čepelí s dvojitým vroubkováním, která zůstává déle ostrá, vyžaduje menší tlak a je vhodná pro velmi přesné, hladké řezy. Chléb s tvrdou kůrkou se při krájení s tímto dvojitě vroubkovaným ostřím uvnitř nemačká a chléb s měkkou kůrkou se krájí čistě, aniž by došlo k trhání jemného povrchu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada obsahuje:

  • nůž na zeleninu Classic Ikon Créme - délka čepele 9 cm
    • nejuniverzálnější nůž
    • vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny
  • nůž na uzeniny Classic Ikon Créme - délka čepele 14 cm
    • vroubkované ostří
    • na krájení pečiva (rohlíků, baget apod.), tvrdých salámů i nejzralejších rajčat
  • nůž na šunku Classic Ikon Créme - délka čepele 16 cm
    • čepel ideální na velké kusy masa, ovoce a zeleniny
  • nůž Santoku Classic Ikon Créme - délka čepele 17 cm
    • nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože
    • pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně
    • dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože
  • nůž na chleba Classic Ikon Créme - délka čepele 23 cm
    • dvojitě vroubkované ostří
    • na čerstvé, křupavé chleby i na krájení dortů
  • nůž kuchařský Classic Ikon Créme - délka čepele 20 cm
    • klíčový nůž v kuchyni
    • perfektně vyvážený
    • ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři
    • na krájení, sekání nebo krájení na kostičky všech druhů potravin
  • blok krémový na 6 kusů
    • rozměry: 25 cm x 11 cm x 24 cm (dxšxv)
    • vyroben z jasanového dřeva
    • poskytuje ochranu ostří nožů

Doplňkové parametry

Kategorie: Bloky s noži
Kolekce: Classic Ikon Créme
Provedení: Kované nože
Provedení: Kované nože

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: