Dřevěné desky, speciálně vyrobené pro grilování, dodají sladkou, kouřovou příchuť všem pokrmům, které chcete grilovat. Hodí se pro přípravu mořských plodů, zeleniny, tofu, vepřového masa, kuřecího masa a steaků. Proces vaření produkuje kouř i páru, které jídlo nevysuší a udrží ho tak chutné. Desky jsou opakovaně použitelné. Jednoduše je před použitím namočte ve studené vodě po dobu alespoň jedné hodiny a poté umístěte spolu s potravinou na předehřátý gril. Když je jídlo hotové, cedrovou grilovací desku důkladně opláchněte vodou a seškrábněte veškeré zbytky jídla. Jakékoli odolné zbytky lze obrousit. Nepoužívejte mýdlo. Před uložením nechte prkno úplně vyschnout.
Detailní informace
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení